Billån hos Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder fordonslån till personer som behöver låna pengar till en bil mm.

Kanske du hört talas om Ge Money Bank? De är numera uppköpta av Santander Consumer Bank och har bytat namn från Ge Money Bank till Santander Consumer Bank.

Men istället för att kalla det billån så har dom döpt deras produkt till fordonslån. Detta då dom lånar ut pengar till mer än bara bilar.
Så vad är fördelen med deras lån, jo det är att man kan låna pengar till vilket märke som helst och pengarna behöver inte vara återbetalda förrän om 15 år. Så man kan max ha 15 år på sig att betala tillbaka sitt Billån hos Santander Consumer Bank. Men självklart kan man vara med och ändra storleken på amorteringen.

Det går även bra att man byter fordon och man har chans att låsa räntan eller lösa lånet om man känner att man kan göra det. Vissa saker kommer dom att kräva extra betalning om man gör men flertalet av sakerna skall faktiskt vara gratis.

Vill man ha extra skydd när man tar ett billån hos Santander Consumer Bank så kan man välja låneskydd.
Låneskydd brukar innebära att man kan få hjälp med återbetalning av lån om man blir skadad, invalidiserad, blir av med jobbet mm. Men var extra noga när ni går igenom detta skydd och se till att det gäller allt som ni vill att ett låneskydd skall innehålla.

För att diskutera fram bästa lösningen så kan det vara i sin ordning att man ringer dom upp och tar en diskussion.

Krav för billån hos Santander Consumer Bank

Krav för billån självklart så ställer Santander Consumer Bank krav på fordonet samt personen i fråga som skall låna pengar till bilen/fordonet.
Bilen man köper skall vara av nyare årsmodell än 1999. Personen i fråga ska vara över 18 år ha fast anställning eller vara pensionär.
Det är även här som Santander Consumer Bank motsäger sig själva. Det med att man max har 15 år på att återbetala skulden på fordonet. Men enligt hemsidan så måste man betalt tillbaka pengarna på fordonslånet innan bilen är äldre än 10 år.
Man kan minst låna 30.000 och man måste själv lägga minst 20 % av köpesskillingen kontant.